2022-12-29
又貴又唔飽個d 真係唔夠我食呢個任點任食嘅日本蠔放題就可以了🤪一黎就會有個9格前菜見到月見雞肉串同個蠔漬飯就已經😍其他仲有個放得靚靚嘅吞拿魚蓉配炸紫蘇葉 ,象拔蚌刺身,燒鰻魚,沙律菜 開開胃之後試主角生蠔配上土佐醋啫喱 加少少漬蘿蔔蓉同蔥花 已經好夠味 鐘意味道再豐富d 可多幾滴檸檬汁 大推!!! 全晚食左兩人食左 40隻 🤪🤪另外仲有烤蠔同凡立貝 天然 完全成緊海洋生物嘅鮮味😂 佢會比3個醬你蒜蓉,類似沙茶同海鮮醬咁,都係個句 唔加都已經好OK 加左即時變左街邊風味小食 一樣照掃晒落口 食左12隻烤蠔唔可以唔提嘅係 除左蠔 佢指定串燒麵飯都可以任叫串燒一定一定一定要叫 燒鳥肉串 同豬頸肉串 好好好好食 燒到d油香出晒黎 外皮香酥 我仲叫多左幾串用黎送飯✌🏻 我呢個下欄口 食飯要有餸但。。我錯了。。個蠔漬飯 本身個湯就已經係特濃蠔味 就咁食已經夠了今朝睇番d相 打個post....我。。。真心 係咁吞口水。。好想食串燒。。。
呢個任點任食嘅日本蠔放題就可以了🤪
一黎就會有個9格前菜