6天前
唔論返工有幾忙,總需要照顧好自己嘅胃口,為得就係給生活多一點色彩。嚟到天后,唔試天空虎嘯就好似錯過咗人生一大快事。海味蒸氣火鍋,料理新鮮海鮮嘅一流手藝,令人念念不忘。阿拉斯加長腳蟹龍蝦海鮮蒸氣刺身套餐$888無可比擬嘅新鮮度,配以阿拉斯加長腳蟹同龍蝦,刺身套餐不但味道絕佳,連份量都相當足夠,絕對令人滿意。龍蝦湯蒸蛋配蟹肉滑蛋帶嚟嘅是香滑口感,配上龍蝦湯同蟹肉,啲醬汁十分香口,好有層次感 罕有法國藍龍蝦 (每位半隻)肉味濃郁,龍蝦肉質飽滿,每一口都讓人止不住讚嘆。呢個法國藍龍蝦係必試之選。蘇格蘭刺身帶子新鮮嘅帶子,再配上海草同西京麵豉,創新又好味,香滑无比揉合西方口感。熊仔冰清新嘅蘋果汁配上可愛嘅熊仔冰,既能滿足視覺又能滿足味覺,好飽足嘅感覺 。天空虎嘯,以其獨特嘅海鲜美食技藝,在天后留下深刻的印象。你想品嚐新鮮的海鮮,享受舒適的環境,这裡绝對是最佳之选。
。
阿拉斯加長腳蟹龍蝦海鮮蒸氣刺身套餐$888
絕對令人滿意。
龍蝦湯蒸蛋配蟹肉
蘇格蘭刺身帶子
的環境,这裡绝對是最佳之选。