2021-08-01
《色彩繽紛良心店🌈》———————————————-#homeland 💛-呢間位於大角咀嘅小店想去撐下好耐,咁啱有晚得閑經過,大排長龍都要食💪🏻-餐廳裝修充滿少女心,天花板掛滿花草燈罩,佈置色彩繽紛,亦都掛上唔少海報,簡直黃到金👍🏻-小店主打手工pizza、意粉等西式菜式,睇得出非常之有心思,款式多樣💕 🍕 一嚟就比佢嘅招牌明太子海鮮薄餅所吸引,大蝦同煙三文魚非常新鮮,加埋蟹柳、燈籠椒、洋蔥同車厘子,口感豐富,上面仲要放滿Mozzarella cheese 🧀 十分邪惡,你話點頂啊😜-🍝 秘製伊比利亞火腿卡邦尼意粉同樣高質,口感彈牙,夠哂creamy,味道濃郁,配搭埋薄火腿嘅微鹹味超夾~-飲品方面亦都非常特別,我哋叫咗榛子奶蓋美祿同爆爆珠荔枝紅茶,兩款都相當驚艷🥰-⭐ 參考價錢︰(另收加一)招牌明太子海鮮薄餅: $118秘製伊比利亞火腿卡邦尼意粉: $128榛子奶蓋美祿: $48爆爆珠荔枝紅茶: $36🍌 抵deal 指數:8/10💰 人均消費:$300
———————————————-
#homeland 💛
⭐ 參考價錢︰(另收加一)
招牌明太子海鮮薄餅: $118
秘製伊比利亞火腿卡邦尼意粉: $128