2022-09-12 267 瀏覽
3年前朋友帶我去食康瑞糖水,嗰陣時我未食過芋圓🟣覺得好好吃,唔使$30就有一碗,可以話平靚正!估唔到今日仲係咁平😳唔知係咪仲咁好食呢?🌊喜歡就記得CLS 再加Bookmark🔖🙂#小胖遊深水埗🐠 —————————————————🔹椰奶紅豆沙配配芋圓+地瓜圓+小丸子 $27 芋圓+地瓜圓+小丸子🍡3款都好煙韌,紅豆🫘超腍,份量慷慨,甜度適中,撈埋椰奶🥥令成個感覺唔會好沙,似濃縮版紅豆冰,仲有西米一齊食,真係幾飽肚🤰🏻🔹椰汁西米露配芋圓+地瓜圓+小丸子 $27椰汁係淡味椰香🥥,質地相對稀,飲落無咁漏,但友人本身期望會rich啲🤔雖然紅豆沙嗰款好足料,但小編比較中意單純椰汁,更可以感到芋圓、小丸子🍡等Chewy口感😂—————————————————🧜🏻‍♂️口水度:🌕🌕🌕🌗🌑🤑性價比:🌕🌕🌕🌕🌗🧚🏻‍♀️打卡值:🌕🌕🌕🌑🌑🥰舒適度:🌕🌕🌕🌑🌑👅回頭率:🌕🌕🌕🌖🌑.♟Overall♟價錢真係無得輸,抵過飲手搖🧋即使咁平,都好足料🥣質素絕對唔hea😆雖然花款唔算多,經過不妨食下(但唔使專登去😂)

🌊喜歡就記得CLS 再加Bookmark🔖🙂

🧚🏻‍♀️打卡值:🌕🌕🌕🌑🌑
🥰舒適度:🌕🌕🌕🌑🌑
👅回頭率:🌕🌕🌕🌖🌑
♟Overall♟
價錢真係無得輸,抵過飲手搖🧋
  • 椰汁西米露配芋圓
  • 椰奶紅豆沙配芋圓