2021-03-31
以前曾經食過牧羊少年嘅分店🤩,感覺唔錯價錢又唔係貴👌🏻,最近知道佢喺銅鑼灣都開咗新店好似反應都唔錯🙌🏻,特登搵埋朋友去食下。🤤.📍黃金鹹蛋忌廉鳳尾蝦意大利粉($108)估唔到新分店會有鹹蛋味嘅菜式🍴,以為食落會好鹹好濃,點知奶香味較為突出🥛,唔算太鹹✨。醬汁充分咁包住麵條🍝,味道唔錯👌🏻,仲有幾隻大蝦做配料🦐,好食✌🏻。.📍千島海鮮薄餅($138)見到好多人都有食pizza🍕,我哋都點返個👅。薄底pizza唔好咁易膩🥳,睇落落咗好多芝士好吸引🧀,不過味道唔夠豐富👉🏻👈🏻。配料嘅墨魚仔同蝦都好爽口🐙🦐,只係調味略為不足🤦🏻♀️。.📍日落巴黎-香蕉朱古力窩夫配朱古力雪糕2人用($108)基本上每個人嚟到都會點呢道嘅窩夫,冇諗到會如咁大份🤩,有4大件而且非常厚身👏🏻,食落蛋香味濃郁夠鬆軟🐣,再配上旁邊嘅香蕉、朱古力雪糕同朱古力醬真係好好食🍌🍫🍦,必點!.Menu
Menu