順着朋友嘅推介,我嚟到APM嘅「四湯八麵」,佢個間店嘅價錢平易近人,而且美食款式多元化,所以就帶埋屋企人一齊嚟試試。呢度有幾款特色菜品,真系不得不推介,包括:蜜汁烤叉燒麻辣拌麵(配溏心蛋)推介指數🌿🌿🌿🌿🌿叉燒鮮嫩多汁,加上香辣嘅麵條同滑溜溜嘅溏心蛋,讓人一試難忘。無骨海南雞麻辣拌麵推介指數🌿🌿🌿🌿海南雞嫩滑,配上麵條同麻辣醬,真系好惹味呀!寧夏鹽酥雞推介指數🌿🌿🌿酥脆嘅外皮,入口即化,唔單止賣相好,口感同樣紮實。私房沙爹陳皮魚蛋推介指數🌿🌿🌿魚蛋爽口Q彈,再加上沙爹醬同一點點陳皮味,真系好特別同好好味!飲品方面,凍芒果烏龍茶同凍楊枝甘露都唔少得!推介指數🌿🌿🌿清爽嘅果味配上獨特嘅茶味,完美結合,順口甘甜,飲落去爽口極了!「四湯八麵」將台灣菜味道完美呈現,餐飲環境舒適簡單,我同屋企人都食得好開心,我哋食得好滿足,值得再次光顧,推薦大家都黎試試!👍👍

呢度有幾款特色菜品,真系不得不推介,包括:
蜜汁烤叉燒麻辣拌麵(配溏心蛋)
推介指數🌿🌿🌿🌿🌿
無骨海南雞麻辣拌麵
推介指數🌿🌿🌿🌿
海南雞嫩滑,配上麵條同麻辣醬,真系好惹味呀!

寧夏鹽酥雞
推介指數🌿🌿🌿
酥脆嘅外皮,入口即化,唔單止賣相好,口感同樣紮實。

私房沙爹陳皮魚蛋
推介指數🌿🌿🌿
飲品方面,凍芒果烏龍茶同凍楊枝甘露都唔少得!