2020-05-04 76 瀏覽
「必食特色寒天椰皇凍」~~~疫情連續幾日好轉 最想做嘅事 就係同朋友一齊去食甜品!!!幾個月冇約朋友出街 真係覺得自己好自閉 所以情況一好轉 今日我同大舊就約咗中學同學去食糖水加吹水 呢度樓高兩層 上下層都有專人服務 而且幾好坐🥰~~~榴槤飄香:榴蓮一向係大舊嘅最愛 雖然我唔識欣賞 但見到大舊食到津津有味 差啲連個玻璃杯都食埋咁樣 我都覺得好開心😊☺️~~~寒天椰皇凍:好鍾意椰子味嘅我 就叫左呢個椰皇凍 其實本來唔知係咩嚟 但係店員話佢覺得味道幾好 我就跟佢嘅建議叫咗黎試一試 結果真係好似佢咁講 味道唔會太甜 清清地 帶有天然嘅椰子味 好清新 食完覺得好舒服 連晚餐嘅飽膩感都冇埋 而且有好有夏日嘅感覺 冰涼透心😁~~~雜果涼粉:保守派嘅朋友 就穩穩陣陣咁叫咗個雜果涼粉 本身冇特別期待 因為都係平時好常見嘅甜品 點知嚟到之後 發現佢個雜果涼粉都整得好好食 夠凍 水果量夠多 夠新鮮 涼粉個汁底甜度都啱啱好😋~~~推薦度:🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥餐廳:甜甜屋 (西灣河)地址:西灣河西灣河街110號地下B舖
「必食特色寒天椰皇凍」
推薦度:🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
餐廳:甜甜屋 (西灣河)
地址:西灣河西灣河街110號地下B舖