2025-01-23
特登約左閏蜜下午茶🫖慢慢傾計,近排FINDS 推出優惠,凡惠顧「芭蕾之約」下午茶即可獲贈意大利專業頭髮護理品牌Davines東方美人系列護髮套裝乙套(價值港幣$520🤩)。免費護髮套裝入面有🔸東方美人洗髮乳 12ml (3份) 🔹東方美人護髮素 250ml 🔸東方美人護髮油 20ml 🔹旅行收納包覺得好用仲可以憑換領券於Davines髮廊購買「絲滑豐盈泡泡」,即可獲贈東方美人系列體驗裝乙份)鹹點:香烤黑安格斯牛肉肉質柔嫩,完美配搭黑蒜汁,最特別係醃漬北海道帶子配醬油泡沫,用左Davines 絲滑豐盈泡泡作為創作靈感,帶子口感柔滑鮮甜,醬油泡沫增添了一分輕盈既口感。甜點:用經典芭蕾舞劇《胡桃夹子》 作為靈感,創造出一系列甜品,女爵黑朱古力蛋糕用上西班牙黑朱古力,入口綿密柔軟,巧克力味濃郁。另一款令人驚喜既甜點係薑餅配焦糖燉蛋,香滑燉蛋配上脆脆焦糖表面,有層次感。限定特飲:特調雞尾酒 「Bubble Fizz」
免費護髮套裝入面有
🔸東方美人洗髮乳 12ml (3份)
🔹東方美人護髮素 250ml
🔸東方美人護髮油 20ml
🔹旅行收納包
鹹點:
甜點:
限定特飲:
特調雞尾酒 「Bubble Fizz」 用左白酒做基底酒,加入甜甜地既椰子冧酒,配搭士多啤梨蓉、蔓越莓汁和菠蘿汁,果味濃郁,上面仲有絲滑泡泡,賣相一流。