話說我成個JOOX 得一首韓國歌🤫就係幾年前「韓」流襲港,瘋魔到萬千少女少婦追星既BigBang果首eyes nose lips🤪次次聽到都不自覺un兩野🤣🤣🤣🤣今晚嚟到呢度我都一路食一路un 🤣🐷鐵板韓式炒五花肉 $238😳熱焫焫又大大份,大量薄切五花肉及海量配菜包括洋蔥泡菜蒜粒,意外地仲有非常煙韌既年糕,我唔食得辣但都食到,味道偏甜但好惹味😋貼心地有新鮮生菜提供,即刻能夠減輕下五花肉既重口味!由於太大鑊🤣我地額外+$15要多份生菜,包住一齊食真心好唔錯!🐤蜂蜜黃油炸雞(半份) $130好彩叫左半份!五大舊無骨雞件啖啖肉,不過其實我鍾意有骨,可以「選」下呀嘛🤗雞件炸皮唔厚,拎上手好乾身,炸得幾香脆之餘,肉質仲好鮮嫩,我鍾意點附上既蜂蜜芥末醬多過酸奶油😌🦐海鮮煎餅 $140我認為食韓國菜係必叫既😳每啖都食到海鮮粒同韭菜大蔥等,熱辣辣煎起勁香脆可口!唔使點任何汁醬已經好好味,而且我覺得冇Outdark 咁油膩tim😝🦑原隻筒魷魚海鮮炸醬麵 $158職員會係你面前剪開成隻魷魚,方便進食,應該大家都好怕食到韌既魷魚🤣但呢到魷魚一啲都唔韌!!炸過後好香口,仲有大大小小既青口同蜆,相當豐富。我第

鐵板韓式炒五花肉
鐵板韓式炒五花肉

🐷鐵板韓式炒五花肉 $238

蜂蜜黃油炸雞(半份)

🐤蜂蜜黃油炸雞(半份) $130

海鮮煎餅

🦐海鮮煎餅 $140

原隻筒魷魚海鮮炸醬麵
原隻筒魷魚海鮮炸醬麵

🦑原隻筒魷魚海鮮炸醬麵 $158
職員會係你面前剪開成隻魷魚,方便進食,應該大家都好怕食到韌既魷魚🤣但呢到魷魚一啲都唔韌!!炸過後好香口,仲有大大小小既青口同蜆,相當豐富。我第一次食炸醬麵,原來幾好食😋好多醬又惹味,係一個唔錯既嘗試🤩

• 海鮮煎餅
  • 鐵板韓式炒五花肉