平時聽人講都主要係飲他們的燉湯,但是他們的Lunch set也非常高質價錢對比之下,會有點少貴,但真係好食,值依個價錢嘅,而且星期一至星期六每日都會有幾款不一樣,真係唔怕你食到厭梅菜扣肉 $65 推薦指數🗯️:🌟🌟🌟🌟梅菜扣肉每日都會有,可見一斑;唔好睇表面咁多梅菜好似冇咩肉咁,其實扣肉的份量也很多,很入味,而且肥瘦適中,配埋白飯一齊食,一碗飯一下子就冇曬🤤🤤🤤蒜蓉海蝦籠仔飯 $82 推薦指數🗯️:🌟🌟🌟雖然海蝦份量比較少,淨係得三隻,但食落都好爽口鮮甜,而且配上蒜蓉一齊食好惹味😋😋,底下的飯不單止吸收咗海蝦的鮮味,更吸收了底下荷葉的清香,食落好香,而且濕度啱啱好,唔會太乾太濕以上均是我個人觀感,每個人嘅口味各有不同,所以末必同每個人嘅用餐感覺一樣,如有不同,敬請見諒。

梅菜扣肉 $65 推薦指數🗯️:🌟🌟🌟🌟

蒜蓉海蝦籠仔飯 $82 推薦指數🗯️:🌟🌟🌟