有時候食完飯想同同事傾計,就會嚟依間cafe叫杯咖啡或者蛋糕,咁就可以坐好耐他們整體風格是那種型格風,座位雖然唔多,但都唔會坐得好逼夾,而且有分室外和室內座位;平時都會見唔少人會坐低睇書或者同朋友飲杯咖啡傾下計他們的咖啡質素都好高質,所以都有不少人會嚟叫外賣,而他們堂食的杯也好靚很適合打卡🙈🙈他們的蛋糕同樣咁高質,不過依件我唔係好記得叫咩名,但食落味道有少少似檸檬芝士蛋糕,但係表面似普通蛋糕的質感,底層就有啲似芝士蛋糕嘅餅底,第一啖食入口嘅時候會覺得偏酸,但之後就覺得酸味中和膩,所以一個人食一件都唔會覺得太飽以上均是我個人觀感,每個人嘅口味各有不同,所以末必同每個人嘅用餐感覺一樣,如有不同,敬請見諒。