2021-01-29 384 瀏覽
今次介紹嘅係小編想去好耐嘅雲朵主題cafe☁️餐廳擺放咗好多可愛嘅小擺設,無論係牆身、餐檯、窗貼都可以見到「雲先生」同「彩虹妹妹」嘅身影😳餐廳雖然面積細 私隱度相對低,但意外有種溫馨小店感覺~☺️落單只需掃瞄QR code進入餐廳網頁,每道菜式都有提供圖片,相當貼心😚All Day Breakfast 份量同擺盤都好有誠意,口味清新唔油膩👍🏻如果番茄可以輕輕煎下或者轉用車厘茄會更理想。至於意粉表現略為普通 整體稍微太乾身🥺值得讚嘅係雞柳同意粉比例接近五比五。至於雪糕窩夫已經列入小編必點之選,窩夫外層香脆🧇夾心有麻糬 口感煙韌,海鹽雪糕下面係奶油同黑糖脆脆🍨咸甜搭配同冷熱嘅衝擊,係今餐嘅意外收穫😋另外,小編留意到餐廳嘅輕食同甜品造型都非常可愛🥰大家不妨試試~🌟 Sogno All Day Breakfast ($88)🌟 鮮茄香草雞柳意粉 ($88)🌟 海鹽麻糬窩夫陪雪糕 ($88)另收加一服務費味道:🌕🌕🌕🌕🌑環境:🌕🌕🌕🌖🌑價錢:🌕🌕🌕🌕🌑

🌟 鮮茄香草雞柳意粉 ($88)
🌟 海鹽麻糬窩夫陪雪糕 ($88)
另收加一服務費

味道:🌕🌕🌕🌕🌑