2022-02-15
好有驚喜,餐廳好大好闊落仲有outdoor位置🪴 好天坐係出面sofa位飲下酒夠晒chill~ 聽聞餐廳採用正宗柴火煙燻爐🪵烤製美國進口肉類,入到去個個張枱都一碟碟肉🤤 望到流晒口水嚕💦 今次試佐佢地呢到既Lunch Set,價錢合理同埋幾夠飽👍🏻 📋𝗟𝗨𝗡𝗖𝗛 𝗦𝗘𝗧:𝟮 𝗖𝗼𝘂𝗿𝘀𝗲𝘀 - - - $𝟭𝟵𝟴𝟯 𝗖𝗼𝘂𝗿𝘀𝗲𝘀 - - - $𝟮𝟯𝟴𝗦𝗧𝗔𝗥𝗧𝗘𝗥𝗦:✦ 𝑃𝑒𝑎𝑟, 𝑊𝑎𝑙𝑛𝑢𝑡 𝑎𝑛𝑑 𝐵𝑙𝑢𝑒 𝐶ℎ𝑒𝑒𝑠𝑒 𝑆𝑎𝑙𝑎𝑑前菜揀佐沙律,味道偏酸不過係我中意既味😋 佢個blue cheese勁香濃好食!份量都算多,而且配埋梨、花生、石榴粒,食落好清新唔膩👍🏻𝗠𝗔𝗜𝗡𝗦:✦ 𝑆&𝐵 𝑆𝑚𝑜𝑘𝑒𝑑 𝑀𝑒𝑎𝑡𝑠 (𝐵𝑟𝑖𝑠𝑘𝑒𝑡, 𝑅𝑖𝑏𝑠, 𝐶ℎ𝑖𝑐𝑘𝑒𝑛) 𝑤𝑖𝑡ℎ 1 𝑠𝑖𝑑𝑒 + 𝑀𝑎𝑐 $𝟲𝟴✦ 𝑆𝑘𝑖𝑟𝑡 𝑆𝑡𝑒𝑎𝑘, 𝐹𝑟𝑖𝑒𝑠, 𝑃𝑒𝑝𝑝𝑒𝑟𝑐𝑜𝑟𝑛 𝑆𝑎𝑢𝑐𝑒Smoked meats肉味唔算濃,煙燻味唔係好食到!不過整體味道都唔錯🥰 比較深刻係雞個皮好香,脆卜卜😋 我最中意就係佢枱面提供既4隻BBQ Sauces (Chili BBQ, Texas BBQ,
📋𝗟𝗨𝗡𝗖𝗛 𝗦𝗘𝗧:
𝟮 𝗖𝗼𝘂𝗿𝘀𝗲𝘀 - - - $𝟭𝟵𝟴
𝟯 𝗖𝗼𝘂𝗿𝘀𝗲𝘀 - - - $𝟮𝟯𝟴
𝗦𝗧𝗔𝗥𝗧𝗘𝗥𝗦:
𝗠𝗔𝗜𝗡𝗦:
Smoked meats肉味唔算濃,煙燻味唔係好食到!不過整體味道都唔錯🥰 比較深刻係雞個皮好香,脆卜卜😋 我最中意就係佢枱面提供既4隻BBQ Sauces (Chili BBQ, Texas BBQ, Gold BBQ, White BBQ) 通常食野只要有好味既醬汁,就乜都好食🤪 同食落真係諗起以前去美國味道,我最中意係Gold BBQ sauce,不過其餘3隻都好好食,一路食肉隨意點😄 Mac and cheese重口味既我稍嫌芝士味唔夠勁,不過好襟食,食下又想再食!
skirt steak肉質好嫩,本身個汁已經好食,可惜細份佐啲😂 薯條又係食唔停口❤️
𝗗𝗘𝗦𝗦𝗘𝗥𝗧:
✦ 𝑂𝑙𝑑 𝑆𝑐ℎ𝑜𝑜𝑙 𝑆𝑢𝑛𝑑𝑎𝑦 (𝐶ℎ𝑜𝑐𝑜𝑙𝑎𝑡𝑒 𝑆𝑎𝑢𝑐𝑒, 𝐵𝑟𝑎𝑛𝑑𝑦 𝐶ℎ𝑒𝑟𝑟𝑦, 𝑃𝑒𝑎𝑛𝑢𝑡 𝐵𝑟𝑖𝑡𝑡𝑙𝑒)
佢個brandy cherry我一般般,不過個醬+ 朱古力醬配雪糕配埋果仁碎唔錯🍦食埋佢飽晒🤰會回訪🥰