終於食到佢哋嘅包!😭❤️同埋恭喜佢哋獲得米芝蓮必比登推介😚繼續加油努力💪🏼——————————————————————————————🍞傳統刈包 $42首先包體口感鬆軟同時又有啲咬口🤣比較似饅頭~單食包體就會食到淡淡的甜味💫中間嘅五花滷肉滷得好入味而且好淋~同埋肥膏嘅份量適中~唔會好肥膩👍🏿酸菜份量好多 鹹鹹甜甜🙌🏻花生碎都係甜甜的🥜仲有清新嘅柚子醬 令到食落口冇咁滯~可惜上面嘅芫荽好似唔夠多🤣🤣如果多啲會更香!一啖咬落去個包到口感極度豐富😍但係成個包嘅調味小編覺得有啲太甜🤣如果甜度降低少少就會再好味!🤪🤌🏻8.6/10 ——————————————————————————————#為食tips👻 小編閒日係佢哋未開門嗰陣時去到前面都已經有幾個人😹我想言之禮拜六日應該會真係超多人😻大家想食嘅就真係要俾啲耐性排隊!同埋睇啲訪問見到佢哋好多食物都係由原材料開始自己烹調出嚟👍🏿 欣賞佢哋呀🤣
🍞傳統刈包 $42
#為食tips👻