見到啲人成日去南豐紗廠到打卡個feel好似幾文青 但係成日覺得位置好偏僻所以一直都的唔起心肝去ƪ(˘⌣˘)ʃ .之前就終於同🐷一齊去左 不過發現我地都係唔係幾適合走文青路線🥱唯一注意到嘅嘢係原來南豐紗廠入邊都幾多嘢食 (๑˃̵ᴗ˂̵)..~~~~~~~~~~~~~~~💭韓式依比莉牙梅肉慢煮雞蛋車打芝士漢堡🐖🍔|💰$88.依家睇返個Menu先知原來個名咁q長😂其實本身係諗住黎食嗰個朱古力甜品(*´-`) 點知原來冇晒所以就淨係食呢個包~一嚟到個賣相係唔錯嘅✨因為係韓式醬嘅關係所以佢啲豬肉會係辣辣地~ 其實係🐷話辣但係我食唔出🤣我就最鍾意食隻流心蛋😚撈埋啲芝士同嗰張食都唔錯.但係呢個包嘅性價比就唔係太高🥱食食下覺得有啲似食緊麥之蛋🤣...💭Purple Potato Latte🍠|💰$44對於呢杯野真係印象深刻🌝發現真係好多次飲紫薯嘅嘢都中伏🥺我平時已經係唔係幾飲甜嘅野但係當我都覺得杯野太淡既時候 我會寧願飲水🤣..🐷:個包啲醬料係幾襯辣辣地有啲菜咁~舊包夠熱?😂但係唔係好抵食( ̄∀ ̄)...我覺得如果真係去南豐紗廠嘅話可以試吓其他餐廳~有好多個樣都勁吸引!(๑˃̵ᴗ˂̵)

~~~~~~~~~~~~~~~
💭韓式依比莉牙梅肉慢煮雞蛋車打芝士漢堡🐖🍔|💰$88
💭Purple Potato Latte🍠|💰$44