呢間餐廳加入左異國風情style~野食集合左泰國🇹🇭、越南🇻🇳、印度🇮🇳同埋中國既元素~環境寬敞,非常適合假期同朋友或者另一半嚟chill chill~🥂.𝑀𝑜𝑚𝑜𝑠 | 尼泊爾煎餃🥟 $70食開東南亞野對momos應該唔會陌生,佢係尼泊爾餃子嚟,入面有啲素肉碎、椰菜同埋芝麻作餡料,再點埋佢個秘制醬汁嚟食,幾惹味,不過煎餃嚟講太多油,味道唔錯,不過少少偏鹹,鐘意重口味既朋友應該會鐘意.𝑃𝑒𝑘𝑖𝑛𝑔 𝑇𝑎𝑐𝑜𝑠 |北京填菌🦆 $75係北京填鴨個fd~面頭用左炸雞髀菇嚟扮鴨,用左五香粉調味,口感外面脆入面juicy,再加埋啲海鮮醬同青瓜作點綴,食落真係有幾分似北京填鴨🤣,下面塊皮有咬口又帶點煙韌,呢個配搭好食!推薦.𝐼𝑚𝑝𝑜𝑠𝑠𝑖𝑏𝑙𝑒 𝑚𝑒𝑎𝑡𝑏𝑎𝑙𝑙 𝑤𝑟𝑎𝑝𝑠 | 素肉丸墨西哥卷🥙 $98呢款卷餅比Taco果個厚啲,食落有啲似peta bread,impossible 肉丸配埋啲哈里薩辣醬同埋沙律菜一齊食好開胃,感覺好fresh~🌱𝐶ℎ𝑎𝑎𝑡 𝑠𝑎𝑙𝑠𝑎 | 碎蕃茄洋蔥配印度脆餅🌮 $35脆餅加左啲印度香料好惹味,食落脆口有少少辣🌶️,上面加左啲蕃茄碎同洋蔥碎,感覺好fresh~🌱.
𝑀𝑜𝑚𝑜𝑠 | 尼泊爾煎餃🥟 $70
𝑃𝑒𝑘𝑖𝑛𝑔 𝑇𝑎𝑐𝑜𝑠 |北京填菌🦆 $75

𝐶ℎ𝑎𝑎𝑡 𝑠𝑎𝑙𝑠𝑎 | 碎蕃茄洋蔥配印度脆餅🌮 $35
𝑀𝑜𝑐ℎ𝑎 | 朱古力咖啡☕️ $45
用左燕麥奶代替牛奶,朱古力味唔算好濃,唔算太甜,不過冇咩特別~
𝑅𝑜𝑠𝑒 & 𝐿𝑒𝑚𝑜𝑛 𝑝𝑟𝑜𝑡𝑒𝑖𝑛 𝑠ℎ𝑎𝑘𝑒 | 玫瑰檸檬蛋白奶昔🌹$65
聽落個名好新奇所以試下~不過飲落平平無奇,唔太知飲緊咩,整體感覺麻麻~
𝑇𝑖𝑟𝑎𝑚𝑖𝑠𝑢|意大利芝士蛋糕☕️ $65
可能佢係vegan 既關係~蛋糕個base 好大陣豆青味,冇咩咖啡味,味道怪怪地,整體嚟講麻麻~
𝐶𝑎𝑟𝑟𝑜𝑡 𝑐𝑎𝑘𝑒 | 紅蘿蔔蛋糕🥕 $70
蛋糕表面同中間都有好多糖漿覆蓋住,中間有啲紅蘿蔔碎,係外國果種死甜蛋糕嚟,整體麻麻
Overall 呢間餐廳食物係唔錯,不過飲品同甜品就麻麻,想同朋友假期搵個地方chill下,過嚟食下野都係一個唔錯既選擇✨

𝑀𝑜𝑚𝑜𝑠 | 尼泊爾煎餃🥟
𝑃𝑒𝑘𝑖𝑛𝑔 𝑇𝑎𝑐𝑜𝑠 |北京填菌🦆