【台式小食連鎖店の無骨炸雞排🍗】相信豪大大唔少人都聽過 見過 食過🙈我敢講喺香港台式街頭小食入面 豪大大一定榜上有名😎(每次都會俾香味吸引👅💫【輕量版雞排🐓】 $28唔知大家平時食雞排鍾意食無骨定有骨雞排呢😙唔知點解我既固有印象係 喺條街度食雞排會好狼狽 有一次實在忍受唔到香味的攻擊 問左店員 先知道原來輕量雞排🟰無骨雞排!!!對於我呢種懶人黎講簡直係天堂👅無骨雞排世一〰️喺條街度大啖大啖食都方便好多✨落完單後要等一段時間 畢竟係即叫即整😎拎到手新鮮滾熱辣 所以大家要小心熱 冬天❄️食真係一流!🥰講埋味道!炸粉唔厚 肉大大塊 食落好過癮🤩咬落好juicy 鍾意食辣既朋友可以落辣粉(真係好辣好過癮🔥不過要小心 會食到好論盡🤣當然 味道一定唔及台灣的正宗 but未有得去台灣的朋友 過吓口癮都唔錯😙❤️😋:8/10性價比:8.5/10回頭指數:8.5/10📍豪大大雞 HOT STAR旺角山東街36號華美大廈A座地下A1舖其實分店遍佈全港各地 大家可以上網搵吓附近有冇分店啦〰️✨#台灣雞排 #炸雞 #無骨炸雞 #無骨炸雞排 #炸雞扒 #無骨炸雞扒 #脆雞 #台式小店 #街頭小食 #friedchick
【台式小食連鎖店の無骨炸雞排🍗】

回頭指數:8.5/10

📍豪大大雞 HOT STAR
旺角山東街36號華美大廈A座地下A1舖
其實分店遍佈全港各地 大家可以上網搵吓附近有冇分店啦〰️✨

#台灣雞排 #炸雞 #無骨炸雞 #無骨炸雞排 #炸雞扒 #無骨炸雞扒 #脆雞 #台式小店 #街頭小食 #friedchicken #香港美食 #香港美食指南 #香港美食日記 #旺角 #hkfood #hkfoodie #hkfoodblogger #hkfoodlover #hongkong