大概我地都要有份學會承擔嘅心,願意為社會為年青人著想,未來嘅路肯定唔容易行。係太子呢個地區,呢間店好快就會滿座。香港人真係好犀利,可以好快就谷爆一間餐廳,本來諗住早到都有一個半個位,都真係無。門面非常簡單,掛上一塊布,字裡行間寫出不少人嘅心聲。好簡單嘅設計,收銀開放廚房都集中係呢度。得番樓上他他米地區,唔想除鞋,唯有叫外賣。飲品算多選擇,但我獨愛咖啡,真係戒唔到。紙袋帶住食物走,蜜糖芥末煙三文魚芝士三文治,70元,另加我最愛嘅肥威,36元,外賣盒加2元。專登影個三文治嘅側面俾大家睇,好豐富嘅口感,層次分明,煙三文魚好夠,咬落去好多味,亦有其他配料,食到好飽。肥威都不錯,真係要趁熱快飲,凍左真係淨啲。(係我等緊三文治,店員拎杯咖啡出黎俾我,配上親切嘅笑容,杯咖啡更暖)加油,香港人!做自己,神經一點又如何!

門面非常簡單,掛上一塊布,字裡行間寫出不少人嘅心聲。

好簡單嘅設計,收銀開放廚房都集中係呢度。

得番樓上他他米地區,唔想除鞋,唯有叫外賣。

飲品算多選擇,但我獨愛咖啡,真係戒唔到。

加油,香港人!做自己,神經一點又如何!