今日母親節正日同男友媽媽食飯因為之前已經提早慶祝咗所以今日就隨便揀咗間近近地嘅食就算YOLO我地喺初初開店嘅時候已經食過一次嗰陣係食西餐 而家變咗泰式fusion咪諗住再試一試😂點知就中伏,忍唔住要喺度發洩下入到去企咗一陣都冇人理坐低左見到張枱有好多食物殘渣就諗住叫個侍應黎清潔下然後個西口西面肥肥地嘅女侍應拎左條毛巾將啲食物殘渣掃哂落地😳唔講以為呢度係茶餐廳然後到落單我男友先點餐 跟住到我本身一路拎住部機㩒下㩒下嘅女侍應就好冷淡咁同我講咗句等陣咁好啦 我等佢ready先再點餐 然後到我男友媽咪點知後尾發現佢未落我男友個餐😂但明明佢係第一個講⋯之後西面侍應黎擺低咗三杯水俾我哋但係勁奇怪 三杯水都唔係擺喺我哋前面而係擺咗喺冇人坐嗰個位嘅角落🤔男友叫左海南雞飯話唔夠飽同個酸辣醬唔夠味男友媽媽叫青咖喱牛肋條飯話味道ok,但接近80蚊黎講份量比較少我叫咗椰香焗海鮮飯$118最貴但最伏🙄個飯根本冇焗過咁,d汁好漏,更加唔知點解個飯上邊有大量椰絲⋯9唔搭8😓😓海鮮配料方面,有一隻大蝦兩隻青口一大嚿八爪魚,係真係一大嚿,女仔要分幾啖食哂嗰種😵‍💫飯底係炒過,不過都係冇乜味,結果淨返好多飯都冇食到由於服
今日母親節正日同男友媽媽食飯

話味道ok,但接近80蚊黎講份量比較少

由於服務太差野食又不如預期
所以都冇乜點影相
只影咗個所謂海鮮焗飯

我地三個都一致認為應該冇下次😐餐廳本身叫YOLO - You only live once⋯建議佢哋可以改名做You only go once仲適合啲!