2023-09-19
之前經過已經留意到呢間新Cafe,入面個裝修整體感覺係有種華麗高級感。———————————————🌟Iced White Mocha Coffee本身想飲杯普通Latte,但見呢間主打阿拉伯咖啡,決定試吓新嘅咖啡。呢杯係餐廳職員特別推介,本身我都好少飲Mocha因為怕甜咖啡會唔好飲,但呢杯個咖啡味好特別好香,甜度都掌握得好唔錯🥰.🌟Mango Smoothies飲落有少少似Mango Lassi,有種淡淡嘅乳酪係入面但就沙冰嘅質感。.🌟Chocolate and Hazelnut Butter Roll整熱後個卷非常香,咬落去係滿滿嘅朱古力加榛子醬,外皮好酥脆,識落會有少少漏,但係配咖啡就啱啱好。.🌟Red Velvet Cake平時食蛋糕見親有Red Velvet都鍾意優先簡,紅絲絨食落口感絲滑得嚟又有啲實心感,打卡夠曬搶鏡😍
———————————————
🌟Iced White Mocha Coffee