2021-10-01 35 瀏覽
🍜阿四,你會諗到嘅係乜都要做嘅職位,定係鄧健泓首歌?而我,今次諗到旺角呢間平靚正車仔麵🙊🍜唔理咁多,直接嚟兩碗米線啦!總共五款餸:牛筋丸,炸片頭,雞腎,雞翼,辣豬紅。全部都穩打穩扎,水準之上👍🏻牛筋丸,炸片頭呢啲就來貨嘢,來貨料靚就靚,係好食嘅🤤~雞腎同雞翼都醃得好入味同好腍,調味啱啱好,份量都比得多😊最後豬紅都好正,個辣味做得好適中,有辣嘅感覺但又唔會令你出汗,十分彈牙!至於湯底嚟講我都幾鍾意加佢嗰個沙嗲醬,加咗都唔會過咸😉如果想嘅話每張枱都有菜脯同美極比你再加落去,呢點係比較少見😎🍜飲埋嘢人均消費都係四十幾蚊,性價比十分高!好多時啲車仔麵店都係好迫果啲,但呢間係十分之闊落好坐,都係一大加分位😝