2022-05-29
係KCC無意中發現咗呢間餐廳,店面幾小清新。餐單主打素食💚價錢同區比算貴💸不過食物造型落足心思 服務都周到,小編對佢整體印象唔錯👍🏻🌟手工海南雞飯 (純素) 套餐 ($78)一上枱真係俾個造型嚇親(驚豔)😳✨仲靚過真嘅🤣海南雞用腐皮卷整,雞皮就唔知啦,飯係薑黃飯。原本都覺得有些許貴,但同出面啲cafe比,呢個價錢同份量個人覺得算係咁啦。雖然欣賞佢嘅概念同造型巧思,但‼️海南雞口感實淨,味道非常淡 基本上係無味🥺要靠醬汁調味。飯唔係油飯所以係比較清淡同乾身。跟餐嘅素菇湯同白桃茶好好飲👍🏻 食物如果再熱啲就更理想。🌟 安格斯牛肉漢堡 ($78)呢個安格斯牛肉漢堡都係全素架~ 由素肉扒、芝士🧀、蕃茄🍅、生菜🥬 等配料組成,同普通漢堡差唔多!素肉扒食落味道雖然唔係話十分似牛肉,不過都唔錯,有漢堡扒嘅口感~🤣味道:🌕🌕🌕🌘🌑環境:🌕🌕🌕🌖🌑價錢:🌕🌕🌕🌖🌑
🌟手工海南雞飯 (純素) 套餐 ($78)
🌟 安格斯牛肉漢堡 ($78)
味道:🌕🌕🌕🌘🌑
環境:🌕🌕🌕🌖🌑