紅葉茶屋🤎•今次嚟到位於TOP嘅紅葉茶屋🍁因為出面真係太熱🥵忍唔住入去坐低食雪糕唞下先🥺!於是今次決定trytry佢啲甜品😋——————————————————❶ Mini芒果焦糖芭菲 $58軟雪糕嘅牛奶味好重 質感軟滑✨上面淋咗焦糖汁😚幾夾杯雪糕🍦toping除咗芒果之外仲有一塊煎餅,食落類似pancake!雪糕嘅下一層就係脆脆 然後就係cream 夠晒軟滑😚然後最底先再有焦糖汁🥺建議食之前由底𢳂上去😆!❷非常雜莓芭菲 $65入面每一層都同上面差唔多🥰先有濃烈牛奶味嘅軟雪糕 配上一啲士多啤梨同埋煎餅😋再有一啲白玉同埋脆脆 然後就有啲士多啤梨cream🍓最底就有啲士多啤梨糖漿😆層次分明口感豐富!總括嚟講甜品質素都唔錯 不過冇食到佢正餐淨係食咗甜品🤣唔知佢啲正餐好唔好食呢!有機會再試下先!——————————————————🌟歡迎留言話俾我哋知你哋食完嘅𝐟𝐞𝐞𝐝𝐛𝐚𝐜𝐤🥰或者你食過邊款好食🌟•🍴紅葉茶屋 📍旺角彌敦道700號T.O.P This Is Our Place 3樓309-310號舖•#hkfattyexplorer旺角#hkfattyexplorer日式
紅葉茶屋🤎

——————————————————