2021-01-29
今日小編黎到呢間位於灣仔既藍白門面burger店🍔 雖然鋪頭好細間 但門口俾大家打卡一流💕 店內裝修擺設都十分復古 有霓虹燈牌😍 仲有自家出既紀念品俾大家購買添😙食物方面 今次叫左兩個burger set🍴每個set會跟飲品同sides🥤 首先就係佢地最signature 既Honbo🍔 呢個包整體口感豐富 有兩塊2oz既牛肉 配埋佢地既house sauce 麵包亦好香口有牛油味🧈 但牛肉既味道唔太出🙁 若果想更有牛味可叫佢地既honbo 1.5或2.0 會有更多牛肉架~ 另外叫左chicken burger🍔 呢個反而有驚喜😱 雞扒非常大塊!亦做到非常juicy🤩 同價錢黎講覺得呢款更值得試!Sides方面揀左薯條同蕃薯條🍠 薯條調味適中 每條都有蘸到鹽🤪 蕃薯條非常得意 每條都係粗切 所以口感好滿足 加上甜甜地唔會漏😛飲品方面就比較一般🥺 跟餐配green lemon tea 同ginger lemonade各加左$10 green lemon tea比較酸 絕對唔係大家想像中既檸檬茶味 而個味道反而似lemonade🤨 ginger lemonade較酸 薑味較淡唔出😩 所以建
飲品方面就比較一般🥺 跟餐配green lemon tea 同ginger lemonade各加左$10 green lemon tea比較酸 絕對唔係大家想像中既檸檬茶味 而個味道反而似lemonade🤨 ginger lemonade較酸 薑味較淡唔出😩 所以建議大家都係跟返汽水 仲唔洗另外加錢😂
🌟 Honbo Lunch Set ($138)
🌟 Chicken Burger Lunch Set ($138)
🌟 Fries / Sweet Potato Fries (跟餐)
🌟 Green Lemon Tea (+$10)
🌟 Ginger Lemonade (+$10)
另收加一服務費
味道:🌕🌕🌕🌑🌑