.【牛牛牛🐮 午市鍋食|日式火鍋🍲放題】.趁天氣凍🧊🧣⛄️|今次試於尖沙咀 Isquare 既【牛一】日式火鍋放題我同朋友🧑‍🤝‍🧑點左|📝 五品之肉 5️⃣選用美國🇺🇸特選級穀飼牛🐄🐂 #uschoicebeefchoice.店內裝修都好簡約|係往內L形 空間最重點🉐係 門口就見到 長15米 〰️ 既火鍋🍲配料牆.➕ 雪糕🍦機|清酒🍶 | 啤酒🍻 自添機|無酒精飲品🥤櫃 同 有汽飲品🥤機 |同沙冰 .仲有🤩 炸物|🈶 炸雞🍗|薯條🍟|炸章魚丸🐙仲有仲有🤩 日本🇯🇵 咖喱和牛🍛|和牛炒飯🍚 蛋碎同肉粒好多😍 而且 |係採日用日本產月光米 🗾 😽 我飽飽地都隊咗一碗🍚.我哋兩個人 👥 都一樣有鴛鴦湯底|1️⃣ 中華麻辣花椒🌶️ #sichuanhot&spicysoup|2️⃣ 蕃茄豚骨湯底 #tomatoporkbonesoup |.😽🕺🏻🕺🏻主角出場💃🏼💃🏼牛肉🐄🐂 一黎 就上3️⃣層 而每層就有 6️⃣ 大片|而且油脂花紋明顯🆒 |我哋再點多✌🏼round 都一樣有水準 |再加上其他配料 🙆🏻‍♂️ 唔錯👍🏻.😍💗我大愛之選 係 |乳酪雪糕🍦 原味 同 宇治抹茶味🍵 好似兩個人夾埋都有👋🏻 round #yo
【牛牛牛🐮 午市鍋食|日式火鍋🍲放題
我飽飽地都隊咗一碗🍚
我哋兩個人 👥 都一樣有鴛鴦湯底|
😽🕺🏻🕺🏻主角出場💃🏼💃🏼
牛肉🐄🐂 一黎 就上3️⃣層 而每層就有 6️⃣ 大片|
😍💗我大愛之選 係 |乳酪雪糕🍦 原味 同 宇治抹茶味🍵 好似兩個人夾埋都有👋🏻 round #yoghurticecream
仲有好幾款 topping 配料|紅豆🫘 同 綿花糖 ❤️‍🔥
仲有3️⃣ 三原色🔴🟡🟢 啫喱杯 同 仙草凍🟤|🟩蕨餅 #warabimochi 都好配合日式料理主題
#grassjelly #草莓芒果青檸三色
要碳水 #carbo 除咗月光米飯|粉麵 選擇都好多🈵|🌈彩色 粉絲 讚歧烏冬 同 日式拉麵 👏🏼 都有☑️
Comment 🗣️|我覺得食午市比晚市 C/P 更高 物有所值 星期六中午🕛 都樣樣有 但唔算多 ✊🏼
🤵🏼‍♀️總結報告🤵🏻‍♂️
🉐📃性價比:9.0/ 10 😋
|日本料理 🇯🇵|火鍋🍲|
—————————————————————
📬 牛一日式放題鍋料理|Nabe One|尖沙咀|TST|
地址:尖沙咀彌敦道63號iSQUARE|3樓301號舖
💈 營業時間:11:30-22:00
#10周年感謝祭 #牛一會員 #hotpotallyoucaneat #nabeone
五品牛肉
美國🇺🇸穀飼牛