2024-05-02
同朋友聚一聚,一嘗相馬日式火鍋,果然一食驚為天人!🙀🙀 🦞🍲🥩🥦火鍋實在太誘人, 喺度我哋有無窮無盡嘅選擇!😋嚟頭前,一試芝士龍蝦湯茶碗蒸,芝士滋味豐富,龍蝦夠味又甜,每一咬都過癮!😋再試滋補花膠雞湯,湯濃郁又巧妙嘅帶出雞肉嘅甜味,真正滋補飲品。我一飲敢保暖心窩!😄我哋嘅話題中心,極尚龍蝦蒸海鮮,一試就知味道一流🥰。優質嘅食材加埋好味嘅烹調,一班朋友大快朵頤!😋🦞🦐🦀任食豚肉同牛肩胛唔會唔試,新鮮嘅肉質配上火鍋湯底,即燒即食,好有滿足感🥩🥓! 啲海鮮仲包括青口,水魷,單骨雞翼等等,食物新鮮得黎,份量又足夠,一食就知有幾滿足🙂。 美味嘅火鍋美食,加上環境清雅,服務體貼,我實在無法拒絕呢個誘人嘅美食仙境🌈👌。最重要嘅,甜品一定會喺我哋嘅餐單上!我哋嘅消化道絕對留有一帶後勁嘅甜蜜回味!🍰🍩🍦結論:食物真心好好味️💟,我必定會再嚟😋,你又等咩?一齊食啦! 🙌🏼🙌🏼
🦞🍲🥩🥦火鍋實在太誘人, 喺度我哋有無窮無盡嘅選擇!😋
再試滋補花膠雞湯,湯濃郁又巧妙嘅帶出雞肉嘅甜味,真正滋補飲品。我一飲敢保暖心窩!😄 我哋嘅話題中心,極尚龍蝦蒸海鮮,一試就知味道一流🥰。優質嘅食材加埋好味嘅烹調,一班朋友大快朵頤!😋🦞🦐🦀
任食豚肉同牛肩胛唔會唔試,新鮮嘅肉質配上 火鍋湯底,即燒即食,好有滿足感🥩🥓!