2023-05-31
最近天氣咁好約埋朋友去龍脊行山⛰️,行左幾個鐘終於到石澳,就係呢到搵到間好chill個餐廳嘆個下午茶🥰‣ Pavlova ($88)我都係第一次食蛋白蛋糕🍰,賣相好靚而且好大份😍蛋白蛋糕個底係脆卜卜,入口即溶,食到幾cream既感覺,同時唔會好漏~‣ Tiramisu ($78)呢份Tiramisu咖啡、酒、芝士既比例都協調的幾好,同時手指餅都夠濕潤,整體都好~‣ Chocolate Mousse ($78)朱古力味道好濃郁,mousse都夠滑身,味道稍微偏甜~💭 C͟o͟n͟c͟l͟u͟s͟i͟o͟n͟餐廳戶外位置都幾chill,同朋友一齊係到享受午後時分特別開心~下次過黎石澳會再幫襯😘💰Total: $268📍 Daphne石澳石澳村330號地舖🚩更多同類餐廳 #foodstep_西餐 🚩更多同區餐廳 #foodstep_石澳📣Like & Share & Follow @ourfoodstephk_ 🙏🏻多謝你既支持,成為我努力分享既動力💪🏻
‣ Pavlova ($88)
‣ Tiramisu ($78)
‣ Chocolate Mousse ($78)
朱古力味道好濃郁,mousse都夠滑身,味道稍微偏甜~
💭 C͟o͟n͟c͟l͟u͟s͟i͟o͟n͟
💰Total: $268
📍 Daphne
石澳石澳村330號地舖
🚩更多同類餐廳 #foodstep_西餐
🚩更多同區餐廳 #foodstep_石澳
🙏🏻多謝你既支持,成為我努力分享既動力💪🏻