之前都有留意過呢間野,見佢都特別有好多貴價鮑魚龍蝦麵,屋企人食過都話唔錯,今次同男朋友食就先叫咗相對冇咁貴嘅試,下次再試佢哋最特色嘅佛跳牆。———————————————🌟紅燒牛肉麵 $78牛肉以燉煮方式整﹐煮得非常腍,入面仲有紅蘿蔔同小棠菜,平時好似應該係西蘭花,今日咁啱冇就轉咗。湯底都濃郁同辣度唔會太重,怕辣嘅朋友仔都可以叫。另外佢個刀削麵個人係幾鍾意,會有少少煙韌都幾有咬口。.🌟胡椒豬肚雞麵 $56個湯底係特別出色,胡椒味濃我男朋友成個湯都幾乎飲曬🤣我自己反而覺得最出色係個雞,佢係有啲薄雞塊係入面,雞塊顏色係有少少粉嫩果種,食落都好滑好好食。麵方面就選擇咗幼麵,唔係平時車仔麵果度,反而係白色有少少似米粉嘅感覺,食落會相對腍身。.🌟爆汁小籠包(3隻) $28每隻都唔會蒸得太熟,一咬落去都好多汁,點埋黑醋食一流,$28比酒樓更好食,真心抵叫👍🏻.🌟川味泡椒雞腳 $38平時都鍾意食包裝果種泡椒雞腳,呢度嘅泡椒雞腳會比較大隻,不過味道冇平時食嘅酸,辣度就夠曬,愈食愈過癮。.🌟自家製特飲 $30佢台上有個牌仔寫住今日特飲係羅漢果燉雪梨水,諗諗下呢排都熱氣就叫咗枝試,羅漢果味相對比較濃,甜度

———————————————
🌟紅燒牛肉麵 $78
🌟胡椒豬肚雞麵 $56
🌟爆汁小籠包(3隻) $28
🌟川味泡椒雞腳 $38
🌟自家製特飲 $30
佢台上有個牌仔寫住今日特飲係羅漢果燉雪梨水,諗諗下呢排都熱氣就叫咗枝試,羅漢果味相對比較濃,甜度適中,入面仲有兩大舊雪梨肉,都係唔錯嘅飲品之選👍🏻