2018-05-12
#double_飲品 #double_大角咀.【超軟熟珍珠】@賞茶🍎👧🏽是珍珠控🧡 呢間係其中一間成日幫襯的😻今次想介紹下兩款👧🏽必點嘅產品~-----------1️⃣波霸鮮奶賞紅茶 ($26)⚫️🥤(熱) <無糖>波霸即係珍珠 加鮮奶紅茶(My fav❤️) 珍珠好好食 好軟熟☺️ 之前飲過微糖 紅茶味幾出👍🏼今次叫無糖 想試真啲佢個茶底🍃反而淡左 奶味重左少少🧐🧐 不過依然好味🤤🤤⭐️評分:7.5/10 (建議叫微糖🤭).2️⃣手工芋頭牛奶🥛 ($26) 熱 <無糖>暖暖的牛奶 入口香滑 部分芋頭跟牛奶融為一體 每一啖都充滿芋頭香 粉粉的芋頭粒 增加了咬口 令整杯飲品喝下去不覺得單調 好幸福的感覺😍 略嫌叫了無糖也偏甜❗️😩😩 究竟啲芋頭係咪用糖水浸㗎☹️.⭐️評分:7/10.---------呢度啲珍珠令我念念不忘🤤🤤 一顆顆粉粉的芋頭亦很吸引 個人推薦熱飲 喜歡芋頭的不妨一試❤️.🍽味道:7.5/10🏝環境:N/A🛋服務:5/10 (這分店的員工態度一般😐)💲價錢:6.5/10💥翻兜指數:7/10.🍴餐廳名稱:賞茶 (大角咀)📍地址:大角咀海庭道18號奧海城二期G樓
.【超軟熟珍珠】@賞茶
-----------
1️⃣波霸鮮奶賞紅茶 ($26)⚫️🥤(熱) <無糖>
⭐️評分:7.5/10 (建議叫微糖🤭)
2️⃣手工芋頭牛奶🥛 ($26) 熱 <無糖>
⭐️評分:7/10.
---------
🍽味道:7.5/10
🏝環境:N/A
🛋服務:5/10 (這分店的員工態度一般😐)
💲價錢:6.5/10
💥翻兜指數:7/10
🍴餐廳名稱:賞茶 (大角咀)
📍地址:大角咀海庭道18號奧海城二期G樓G07號舖
#double_甜
#double_official #double_兩姐妹 #台式飲料
#double_mango #double_apple #doubleig #doublefood #賞茶 #珍珠奶茶 #紅茶 #芋頭 #芋頭牛奶 #相機食先 #hkig #hkgirl#hkfood #hkfoodieblogger #hkfoodie #hklife #hk#hk852