2020-06-21
之前都有講過我定期都會食下素排下毒咁,今次聽咗素食者朋友推介去咗一間素食私房菜,結果十分驚喜同好食,所以特登寫下感受推介下先~。因為佢晚市係晚晚轉菜單,所以我太仔細描寫我食咗咩都無咩大意思,因為你地去果日同我食啲嘢都唔會一樣,但重點要講返佢套餐係先上前菜,已經好精細同多款式,再上沙律,湯,炸物,主菜,甜品等等,一餐食到勁多嘢,全部都係有諗頭嘅配搭,唔係行貨,仲要好好食,夠晒滿足,鍾意素食嘅朋友一定會滿意!記得佢哋晚市只做預訂,所以要打去Book先呀。套餐$275免收加一,全部材料新鮮加fusion有創意,我果日最鍾意嘅食物有前菜嘅韓式烤粟米,佢係有小小辣再配咗芝士烤,我真係第一次食到粟米可以咁整,大愛~之後黑松露芝士炸薯球一聽就知會好好食,事實真係香味十足又脆口,好好味!同時要大讚個主食,我一向唔太喜愛蕎麥麵,因為我次次都覺得撈完都係無味,唔知食乜咁。。。但佢係我食過最有味道嘅蕎麥麵,恰到好處,配埋蒟蒻好有口感,一流呀!
。
。