The Madhouse CWB | Taproom • Kitchen📍禮頓道29號華懋禮頓廣場地下2號舖👅8/10💵150/ppGrand All Day Combo係我食過最豐富嘅All Day Breakfast🍳Juicy腸腸|煙肉🥓|煙三文魚|太陽蛋🍳|牛角包🥐| 茄汁豆🥫|水果粒粒🥝絕對係補充protein 既好選擇!Omelette & Steak Combo✨牛扒驚喜地極高質,肉味香濃,口感結實肉感滿滿(≧∇≦)奄列選擇左蘑菇忌廉菠菜口味,仲有芝士拉絲添🧀Happy Day Waffles 🧇 開心既Weekend 一定要有甜品o(^▽^)o厚實既窩夫配上雲呢拿雪糕|朱古力醬|朱古力粒 🍫簡單直接既美味🍺TAP 6帶Passion fruit香味 酸酸咪咪 非常開胃TAP 10比較清爽啖口味既選擇【特別優惠】只需要加$198就可以享受2個鐘嘅任飲時段!而且,最平嘅Brunch 都只需$58!#jengfoodguide_銅鑼灣
📍禮頓道29號華懋禮頓廣場地下2號舖

👅8/10
💵150/pp

Grand All Day Combo
係我食過最豐富嘅All Day Breakfast🍳
絕對係補充protein 既好選擇!

Omelette & Steak Combo

Happy Day Waffles 🧇