好耐冇食米線,見到呢間有少見嘅藤椒湯底,咁梗係要去試啦💨!不禁感嘆,香港地真係有好多好好味嘅米線小店啊啊啊😚😚推薦指數:🐷🐷🐷🐷(5分滿分)(原因:少見既藤椒湯底,米線控可以一試!如果經過我會再去食)🍜藤椒米線+麻辣腩肉,豬紅 𝐇𝐊𝐃 53藤椒湯底必試✨✨!!唔會嗆口,飲落似酸菜魚湯底🐟,但更有藤椒香味,好易入口,完全唔油膩🥰。酸菜係偏甜掛,I like🤤,肉碎份量亦唔少,米線質地偏稔,比較普通。麻辣腩肉預先醃好,肉質厚實入味,但麻辣味唔係好食得出😂,豬紅同樣入味,唔會腥🍜麻辣米線+辣腩肉,蘿蔔,豆卜 𝐇𝐊𝐃 53麻辣湯底就冇藤椒驚喜啦,係偏甜掛嘅麻辣味,少辣人士都完全可以接受嘅辣度🤏🏻,麻味唔突出(似雲貴香嘅酸辣米線但輕盈版🤣)辣腩肉同麻辣腩肉食落分別不大😂,蘿蔔冇渣,豆卜索晒湯汁好正🐔鴛鴦雞翼(麻辣+炸醬)𝐇𝐊𝐃 31/4隻麻辣雞翼較有油香,同樣唔會太辣(以我食辣程度黎講係bb辣)炸醬味就香口d👍🏻,雞翼咬落都keep到肉汁,唔乾身環境:乾淨企理,用QR code落單好方便,仲有齊要走乜,加乜,麵質要點,幾貼心❤️

推薦指數:🐷🐷🐷🐷
(5分滿分)