喺旺角通菜街有一間火鍋店,佢哋嘅午市推出60分鐘定量肉食放題,意思就係肉類有一定嘅份量,然後配菜、遠慮、麵食等等都係任食🤤今次我同個同事一齊去食,我哋叫咗個藥膳醉雞火鍋湯底,成個湯底都有濃郁嘅藥膳味道,帶有花雕走嘅香味,入面仲有¼隻雞🐓🐓午市相對來講真係好抵食😂😂我哋分別叫咗牛五花及安格斯牛板腱🥩🥩🍲🍲肉嘅質素都唔差,同牛大人差唔多,可惜個份量係定左嘅,不過少食多滋味,即是限定左都夠食嘅🤤🤤講到明係放題,佢哋嘅丸類,蔬菜,烏冬公仔麵等等都係任食,而菜個方面,令我好意外嘅係有冰菜🤣我未見過有任食嘅打邊爐放題係有冰菜嘅選擇🥬🥬🥬冰茶打邊爐真係好好食👍🏻夠爽脆😋🫶🏻⭐️藥膳醉雞火鍋湯底⭐️牛五花 💰$78⭐️安格斯牛板腱 💰$98

藥膳醉雞火鍋湯底

⭐️藥膳醉雞火鍋湯底