平時翻工帶飯既我今日竟然冇飯帶,即刻search下公司附近有咩好嘢食,比呢度d甜品吸引而黎~意外比我發現呢間日式餐廳 (≧∇≦)由於我地兩個為食喵太多款甜品想試,又怕太飽會飯氣攻心所以我地叫左兩份甜品,一份主菜share最後我地兩個都撐住個肚仔翻office( ´ ▽ ` )ノLunch hour 等位唔算耐,10分鐘就入座,而且上菜速度好快~^ↀᴥↀ^日式辛辣茄汁煙三文魚扁意粉 $128酸酸辣辣,非常開胃既蕃茄意粉,配上煙三文魚、菇、火箭菜~份量一d都唔少,跟左碗沙律菜同埋海帶湯,lunch set仲跟檸檬茶,好抵! ^ↀᴥↀ^朱古力Oreo牛角包窩夫 $68牛角包好香脆,配上朱古力cream、oreo碎、朱古力醬再夾一啖朱古力雪糕冰火交融實在太感動喇O口O! 好rich好好味~ ^ↀᴥↀ^肉桂蘋果牛角包窩夫 $68一樣,牛角包好香脆,上面加左d蘋果蓉(好似蘋果批裡面個d咁),好微既肉桂味怕肉桂既應該都接受到~夾埋蘋果同vanilla雪糕一齊食,成件事好fresh!≧ω≦環境🌟🌟🌟🌟 上菜速度🌟🌟🌟🌟 整體食物評價🌟🌟🌟🌟 性價比🌟🌟🌟🌟 員工態度🌟🌟🌟🌟💰人均消費$145設加一服務
意外比我發現呢間日式餐廳 (≧∇≦)
由於我地兩個為食喵太多款甜品想試,又怕太飽會飯氣攻心
所以我地叫左兩份甜品,一份主菜share
最後我地兩個都撐住個肚仔翻office( ´ ▽ ` )ノ

^ↀᴥↀ^日式辛辣茄汁煙三文魚扁意粉 $128
酸酸辣辣,非常開胃既蕃茄意粉,配上煙三文魚、菇、火箭菜~
日式辛辣茄汁煙三文魚扁意粉
 ^ↀᴥↀ^朱古力Oreo牛角包窩夫 $68
冰火交融實在太感動喇O口O! 好rich好好味~
朱古力Oreo牛角包窩夫
員工態度🌟🌟🌟🌟
💰人均消費$145
設加一服務費
2022-07-20
10 分鐘 (堂食)
日式辛辣茄汁煙三文魚扁意粉
朱古力Oreo牛角包窩夫