招聘中
薪金面議
10天前
餐廳: 譚仔三哥米線
資訊:

終於有機會試到黑白辛椒式啦!由見到張poster開始一直就好想食今日一試 不過不失應該係自己期望高左其實碗米線就係好食既!首先申報我平時係食搵胡辣10小🌶但呢碗肉骨湯米線最低程度只可揀5小🌶所以我忍唔住叫左杯凍檸茶降下🔥其次就講下入面材料「白木耳 」第一次食,比黑木耳更爽脆,更索湯「黑胡椒豬扒 」只有兩條加幾粒肉骨,沒有黑椒味道,肉質熬到好淋,吸晒湯汁「原粒蒜」扮星加坡肉骨茶,無乜太大作用,而且沉左底,食到最尾先見到「腐皮」湯味愈湯愈要有腐皮,咁先可以吸收所有精華「油條 」非常出色!油炸鬼分試脆卜卜,每食一啖點一下湯汁,又唔會好似粥鋪果啲咁快淋,keep住脆卜卜好好味呀!售價$47平時自選轉這款湯+$2如果心思思想試下可以先轉下湯底不過介紹完後我諗我下次會叫返胡辣10小🌶
終於有機會試到黑白辛椒式啦!
由見到張poster開始一直就好想食
今日一試 不過不失
應該係自己期望高左
其實碗米線就係好食既!

首先申報我平時係食搵胡辣10小🌶
但呢碗肉骨湯米線最低程度只可揀5小🌶
所以我忍唔住叫左杯凍檸茶降下🔥

其次就講下入面材料
「白木耳 」第一次食,比黑木耳更爽脆,更索湯
「腐皮」湯味愈湯愈要有腐皮,咁先可以吸收所有精華

售價$47
平時自選轉這款湯+$2