呢間係元朗公車泰國餐廳以公車為主題 墨綠色為主色調💚二人套餐超抵食ᕱ◍•ᴗ•◍ᕱ而且Follow 同 Like ig仲免費送蝦片同椰汁西米糕✨☾˚‧º· ☾˚‧º· ☾˚‧º· ☾˚‧º·*.❁ 二人套餐 $198二人套餐有12項可以任揀2項~有海南雞飯 冬陰功 咖哩 泰式豬手等等可以揀 我同朋友揀咗燒豬頸肉 同埋 泰式紅咖喱雞(´ސު`) 而且包埋兩碗白飯性價比真係好高!燒豬頸肉燒得非常之香 肥瘦適中而且好入味 我同朋友都覺得好好味😋 咖喱雞分量超多 紅咖喱好重椰香味送飯一流:3*.❁ 椰青 +$25 / 龍眼冰 +$8套餐包兩杯熱飲 亦都可以加錢轉特飲椰青大大個而且係雪凍咗嘅非常之解渴同埋清甜!🥥龍眼冰好多龍眼 甜度適中💓好味*.❁ 燒雞串 $18鍾意食串燒嘅我哋 另外叫咗一串燒雞串雞肉嫩滑而且佢個咖喱好惹味!*.❁ 芒果糯米飯 $68食泰國嘢必叫嘅甜品😆佢放喺個藤籃上面賣相好靚~而且好多椰汁 糯米飯好香🤍佢免費送嘅蝦片同埋椰汁西米露份量都幾大份而且幾好食㗎😛如果大家去記住like同follow佢IG就可以免費有得食⁽(◍˃̵͈̑ᴗ˂̵͈̑)⁽
呢間係元朗公車泰國餐廳
以公車為主題 墨綠色為主色調💚
二人套餐超抵食ᕱ◍•ᴗ•◍ᕱ

☾˚‧º· ☾˚‧º· ☾˚‧º· ☾˚‧º·

*.❁ 二人套餐 $198
二人套餐有12項可以任揀2項~
燒豬頸肉

*.❁ 椰青 +$25 / 龍眼冰 +$8
套餐包兩杯熱飲 亦都可以加錢轉特飲
椰青大大個而且係雪凍咗嘅
非常之解渴同埋清甜!🥥
龍眼冰好多龍眼 甜度適中💓好味

*.❁ 燒雞串 $18
鍾意食串燒嘅我哋 另外叫咗一串燒雞串
雞肉嫩滑而且佢個咖喱好惹味!

*.❁ 芒果糯米飯 $68
食泰國嘢必叫嘅甜品😆
佢放喺個藤籃上面賣相好靚~
而且好多椰汁 糯米飯好香🤍

佢免費送嘅蝦片同埋椰汁西米露