無糖無脂但都有甜味 點解呢?因為佢地用左一種由糖入面提取嘅無糖無碳水化合物嘅天然甜品 所以糖尿病 高血糖既人都食得😍尤其是如果減梗肥好想食甜野 可以考慮下本身我都怕肥吾敢食太多雪糕 知道無糖無脂之後即刻食夠3球🍦🤣 完全冇罪惡感😝有兩種gelato可以揀:✨無糖無脂: 多數都係生果味 相對上會無甘甜 但真係好fresh💕✨低糖低脂: 奶味重啲 濃味少少佢嘅雪糕質感軟綿綿💕😝真心好正 好掛住外國既gelato🥺幾時有得去旅行🤡大家有冇食過令你好回味既一間gelato❓😆♡︎♡︎♡︎♡︎♡︎♡︎♡︎♡︎♡︎♡︎♡︎♡︎♡︎♡︎♡︎♡︎♡︎♡︎♡︎♡︎♡︎♡︎♡︎♡︎♡︎我地想試多啲味 嗌左3球雪糕🍦1️⃣ Passion fruit: 偏酸帶甜 好開胃 而且好fresh 🤩 仲有好多熱情果核 脆卜卜🤣三隻味入面最鍾意呢隻💕2️⃣ Durian: 榴連味比想像中濃郁 而且雪糕質感好幼滑😎3️⃣ Pistachio: 好香開心果味 但吾算特別濃 同埋偏重奶味🤡-價錢方面💰Single 單球: 43 Double 雙球: 65 Triple 三球: 82特別味: 榴槤 山竹 開心果 另加$6☀︎︎☀︎︎☀︎︎☀︎︎☀︎︎☀︎︎☀︎︎☀︎︎☀︎︎☀︎︎☀︎︎☀︎︎☀︎︎☀︎︎☀︎︎☀︎︎☀︎︎☀︎︎☀︎︎☀︎︎☀︎︎☀︎︎☀︎︎☀︎︎☀︎︎☀︎︎☀︎︎#eatwi
尤其是如果減梗肥好想食甜野 可以考慮下
有兩種gelato可以揀: