1. 脆皮朱古力新地筒($6)🍫🍦除左外面係朱古力脆皮,入面仲可以揀要朱古力扭紋、朱古力、雲呢拿口味雪糕👍🏻👍🏻👍🏻店員唧完雪糕就將新地筒反吸朱古力漿,朱古力漿就可以凝結成朱古力脆皮效果👏🏻初閩冇咩期待,但食落真係有個種脆皮效果,我揀左朱古力口味雪糕,可以食到雙重濃濃嘅朱古力味🤤雖然有啲狼狽,但店員都貼心咁俾埋紙巾,同埋$6真心好抵食呀!😍😍😍另外仲有普通朱古力新地筒 (朱古力/朱古力扭紋)、脆皮新地 (朱古力/朱古力扭紋)、脆皮朱古力新地大窩夫筒 (朱古力/朱古力扭紋)、(甜品站及指定McCafé供應)、朱古力新地窩夫 (指定McCafé供應) ,彤彤真係好想試試佢地嘅朱古力新地窩夫呀!😁😁😁
1. 脆皮朱古力新地筒($6)🍫🍦
脆皮朱古力新地筒

2018-10-07
10 分鐘 (堂食)
脆皮朱古力新地筒