陪屋企人出中環做body check,見到有lunch discount就book黎trytry昏黃的吊燈,紅色的絨布座椅,印度壁畫,光是環境就充滿濃濃印度風情了🥔薯蓉咖哩角 $48好足料 勁墜手 夾嘅時候要小心啲唔好好似我咁跌埋落檯🤣🤣有兩種香料source 綠色嘅係青咖哩可以話係perfect matchhhhh🐥奶油咖哩雞 $108My Indian cuisine must-have😍咖哩香濃 牛油味更加吊出咖哩嘅香料味 食落唔會太漏雞肉食得出有煎香過 肉質滑嫩🐑印度式燉咖哩羊肉 $108相比Chicken Makhani 呢個咖喱味更加突出 有啲人可能未必咁鍾意(我私心還是Chicken Makhani羊肉好淋 但係肉質有啲鞋;(🧄蒜蓉烤餅 $30香濃蒜蓉牛油味 口感煙韌 正常發揮 過關!🐑🍚印式羊肉炒飯 $88相比兩個咖喱 呢個嘅羊肉份量出奇地大方!!啖啖都有羊肉咁濟 但一樣 肉質唔夠嫩滑調味都係好重咖喱味 如果想食返之前兩個咖喱dishes就建議嗌返白飯送一入黎唔知係咪因為知道我用discount,所以waiter不停遊說我地食lunch buffet,但我地覺得lunc

薯蓉咖哩角

🐑印度式燉咖哩羊肉 $108
羊肉好淋 但係肉質有啲鞋;(
蒜蓉烤餅

🧄蒜蓉烤餅 $30
香濃蒜蓉牛油味 口感煙韌 正常發揮 過關!
印式羊肉炒飯
🐑🍚印式羊肉炒飯 $88
相比兩個咖喱 呢個嘅羊肉份量出奇地大方!!
啖啖都有羊肉咁濟 但一樣 肉質唔夠嫩滑

一入黎唔知係咪因為知道我用discount,所以waiter不停遊說我地食lunch buffet,但我地覺得lunch buffet選擇少,最後都係婉拒咗。
可能外國人比較熱情,但覺得少chur...比返食客自主權選擇觀感會較好~

整體評分:
好味指數

性價比
(以原價為準則)
回頭指數
2021-07-08