提起食蠔,阿叔就開心😍!知道呢間牡蠣屋早前新開,當然要嚟試吓啦!呢度主打牡蠣放題,場內提供嘅都係嚟自岡山縣🇯🇵北木島喜多嬉牡蠣養殖場嘅生蠔🦪,自問鍾意食蠔嘅人又點可以忍得住唔嚟呢!🤤🤤🤤 ⏰食べ放題90分鐘 ($498)個半鐘內除咗生、熟蠔🦪,仲可以任食燒帆立貝,指定串燒🍢、茶漬飯🍚同手延烏冬🍜。不過任食前,先嚟頭盤喜多嬉九,九宮木格內放上唔同前菜,當中包括象拔蚌刺身喜多嬉牡蠣茶漬飯、燒活白鰻、天婦羅秋葵、手工月見燒鳥串、天婦羅紫蘇葉吞拿魚蓉、喜多嬉牡蠣刺身、時令沙律同日式漬物,單食呢9款,已經滿足咗三分一。☺️☺️☺️當然,一心嚟到點可以咁易滿足,唔食番夠生、熟蠔🦪都唔可以畀自己走。不過講真,初初諗到「任食」主題嘅餐廳,估計啲蠔都係普通尺寸😅,但估唔到呢度嘅北木島蠔都幾大隻😳,隻隻都脹卜卜,肉質唔單止爽口,而且味道鮮甜。個人覺得只需加少少檸檬汁,咁就已經好好味,一打、打半無難度呢!😏😏😏 食到咁上下,建議叫埋碗牡蠣五島手延撈烏冬暖暖胃,湯頭用上牡蠣高湯作底,味道濃郁,飲完好舒服。🥳🥳🥳

⏰食べ放題90分鐘 ($498)