2023-11-17
今日返工返到燥燥地😾😾😾😾😾😾😾😾😾所以決定lunch 自己一個毒毒地去食返餐好嘅對自己好啲🙈🙈先講環境 ✔️入去餐廳第一個感覺好整齊又好闊落,比人一種好和諧嘅感覺,再加上落地大玻璃,令餐廳好光猛,望出去出面嘅景色🌇,令人豁然開朗😽😽,未食嘢已經覺得冇咁燥,所以話一間餐廳嘅環境都會影響食客嘅心情。再講服務✔️員工非常有禮細心💕,而且又主動,舒適嘅環境再配合五星🌟🌟🌟🌟🌟級嘅服務,令人很抒懷。🥹🥹🥹最後講食物✔️一間餐廳最重要就係食物,而餐廳其他嘅因素就係令食物更加昇華✴️,其中一樣就係用具,我覺得佢哋用嘅碟同埋餐具🥢都好精緻,食物係一啲精緻嘅用具上就會帶出一份份外高貴。昆布螢光魷魚🦑昆布有昆布味 魷魚有魷魚味講得好似好廢,但真係事實🤪總知, 昆布嘅味同魷魚超夾, 勁正💗💗💗💗喜知次一夜干定食不嬲最愛吃喜知次, 喜知次燒得好香口, 皮脆肉嫩, 而且魚味鮮甜,魚有魚味,唔會比個燒烤味蓋過,勁推介。😝😝享受完之後就繼續返去做社畜。🫠
再講服務✔️
最後講食物✔️
享受完之後就繼續返去做社畜。🫠