2019-12-22 35 瀏覽
今日難得放假當然要自己一個放空下, 行下街, 享受一下半日寧靜☺️ 行到攰就去附近搵下野食, 休息一下, 見到E間cafe裝修幾得意就入去坐下, 餐廳入面有好多唔同嘅田園風擺設🕰🌵🍀, 牆身亦畫滿左唔同嘅圖案, 除此之外仲有唔同嘅聖誕裝飾🎄, 感覺特別! 小妹點左一個意大利飯🍛同一杯野飲🍹之後又開始繼續努力工作!💪🏻藍色庫拉索青檸梳打🍹藍色嘅梳打向來都好吸引小妹☺️, 所以今次亦唔例外, 青檸梳打比想像中無咁甜, 味道少甜微酸, 飲落幾清新!菠菜三文魚意大利飯🐟🍛意大利飯上面鋪上左少少芝士🧀, 做到拉絲效果, 意大利飯味道濃郁, 質感creamy, 三文魚同菠菜份量亦幾多, 整體味道唔錯😊總結: 食物味道唔錯, 環境清靜舒適, 自己一個人嚟chill下都可以😊

藍色庫拉索青檸梳打🍹

菠菜三文魚意大利飯🐟🍛