2012-05-13 33 瀏覽
難得一班best friend有時間, 一於出來食,食 食... 原本打算午餐食少少, 跟著High tea下, 但出左來大家都好肚餓, 所以一於要間好坐既. 幾年前已經係中環食個呢間餐廳, 之前幾個星期經個過過好似幾好, 所以今次係新港中心附近就試試佢既午餐.午餐都係餐湯, 主菜同餐飲餐湯 ~ 南瓜湯, 同雜菜湯, 可以la.主菜 ~ 豬頸肉飽, 肉醬千層麵, 加喱豬排飯. 豬排唔油, 加上加喱汁, 好ok.餐飲 ~ 熱coffee, 同花茶另外, 我地加左$25食佢地既甜品 ~ 心太軟加雪糕, 涷芝士餅同Tiramisu, 甜品好靚好好食, 可惜無影相

午餐都係餐湯, 主菜同餐飲

餐湯 ~ 南瓜湯, 同雜菜湯, 可以la.
南瓜湯, ok
豬頸肉飽, ok
肉醬千層麵, ok
加喱豬排飯
餐飲 ~ 熱coffee, 同花茶

題外話/補充資料: 環境好正, 望著一片綠油油既公園. 佢地服務好好, 我地一個墟(三個女人), 食呢餐食左2個半鍾, D服務生重常常幚我地加水, 抵讚!
2012-03-24
5 分鐘 (堂食)
加喱豬排飯