2007-12-07
十二月四日星期二,係我同男朋友仔的第一個月紀念日!上完ws之後,就等男朋友仔一齊去呢度食大餐喇!個環境都唔錯,不過,隔離位的一pair就相當的攪笑!~好似聽緊收音機咁@@破壞咁幽雅既氣氛!一去到,就比個waitre sell 果汁,唔係咁好,人地坐都未坐好-.-!!我地點左o個個set 喇!...d麵包好似成為左我既主角咁(當然主角就係對面果位啦!)!香煎法國煙鴨胸配香橙蜜糖汁,都幾好味呀~~d汁!幾特別!咁鴨胸都唔會難食得去邊啦!焗釀蟹蓋配香草薄荷汁,呢個好味道呀~個蟹蓋下面d薯茸都好好食呀!!!!....男朋友仔叫左個salad都唔錯呢,不過d麵包就濃左d!香煎法國鵝肝配野莓汁,有羶味,我可能都係唔識欣賞鵝肝啦!男朋友仔就話今次唔係咁好食~~香草蟹肉蕃茄湯,都好蕃茄下呢!!!不過都幾好味~~有d蟹肉~~西柚雪芭,好真d味,不過就苦左d d!香煎石班柳配番紅花汁拌蒜香橄欖油煙肉意粉,本身個魚都幾好食,好似男朋友仔話,濃左d d lor~不過個意粉的確唔錯唔錯! 最好味都莫過於個甜品喇,香芒燉旦,wah,好好食呀呢個我地都一致認為!個面係脆既,入面就好有旦味~~arm男朋友仔啦~~!個
上完ws之後,就等男朋友仔一齊去呢度食大餐喇!
西柚雪芭,好真d味,不過就苦左d d!
個杯香蕉+菠蘿汁都唔錯,不過冇得refill lor!!>.<....
多謝哂男朋友仔呢個月黎既照顧~
相信之後會有更加多既日子比我慶祝呢!!!!
happy 1st month ...