2024-12-02 341 瀏覽
平時冇乜點食過高檔嘅海鮮料理,然後經由朋友介紹呢間天空虎嘯,有好多平時食唔到嘅日式高檔海鮮,食海鮮嘅同時仲有露台嘅景色睇,可以又食又放鬆睇風景聽朋友咁強烈推薦,我就book咗晚餐帶埋屋企人去食餐飯呢度嘅環境真係唔錯,好靚,食飯仲有夜景睇,真係好享受呢度嘅真阿拉斯加長腳蟹海鮮蒸氣刺身套餐係888蚊一位,按人頭計,不過都幾抵,因為套餐入面附帶嘅都係高檔食材主角阿拉斯加長腳蟹🦀真係令我回味無窮,鮮味好濃,然後咁大個仔第一次食到肉咁鮮嫩多汁嘅蟹,阿爸食咗都讚不絕口👍🏻芝士櫻花蝦鮑魚好特別,好有特色,芝士、櫻花蝦同鮑魚嘅配搭,估唔到原來可以咁美味☺️鮮北海道北寄貝非常獨特,其他貝類都食唔到呢個味道,阿爸好鍾意然後從來未食過咁好食嘅魚肉,法國野生深海白鱈魚嘅肉質真係真係非常嫩,一點魚腥味都冇❤️墨魚滑同蝦滑經過蒸氣煮過,保住咗海鮮嘅香味,軟嫩嘅口感都唔會流失,真係好好食屋企人食得好飽,好滿足,下次再帶佢哋嚟👍🏻

聽朋友咁強烈推薦,我就book咗晚餐帶埋屋企人去食餐飯

呢度嘅環境真係唔錯,好靚,食飯仲有夜景睇,真係好享受

主角阿拉斯加長腳蟹🦀真係令我回味無窮,

屋企人食得好飽,好滿足,下次再帶佢哋嚟👍🏻