十八夢

Meta Stages
因為女朋友病😷咗,諗住平淡過呢一日算了。突然之間佢話好番D,想食好嘢,我心想就大檸🍋樂,宜家間間餐廳🍴都full booking,都唔知道可以去邊度。突然想起之前IG見過一間好靚嘅餐廳🍴,試吓WhatsApp落 booking,不過話要21:15先有位,但呢個moment 有地方滿足女朋友,已經十分感恩。但正面D諗,避開繁忙時段,可能體驗更正。早到了半個鐘,見到門外仲有人排隊,我問前台,駛唔駛我去行陣街,不過佢話好快可以安排檯俾我。可能第一批客人陸續走,安排左圓桌沙發位俾我哋坐,感覺好舒服😌。見到D侍應好繁忙走黎走去,咁我就同女朋友先聽下live music🎼傾下計,過咗一陣間先點餐。等咗20多分鐘,見D嘢食未黎,咁就叫個侍應🤵‍♂️跟一跟,都非常有禮貌幫我跟進,話入廚房睇住佢哋整俾我,馬上品嘗了第一道菜,可能今日預備時間和女朋友輕鬆體驗,都無諗住好快走,呢啲日子都預先打定底,聽🎧住音樂等吃,整個體驗都係十分良好。女朋友話好好食😋,食得好happy🥳而我就十分欣賞杯飲品🍸呈現,好浪漫🌹又好有心思,今年沒有訂花🌹嘅我,起碼都冧到女朋友,之後我哋見其他客人走晒,仲響餐廳🍴打咭位慢慢影相,員工

女朋友話好好食😋,食得好happy🥳而我就十分欣賞杯飲品🍸呈現,好浪漫🌹又好有心思,今年沒有訂花🌹嘅我,起碼都冧到女朋友,之後我哋見其他客人走晒,仲響餐廳🍴打咭位慢慢影相,員工仲好Nice走過嚟幫我哋影相📸,一個畢生難忘情人💘節體驗。

2024-02-14
10 分鐘 (堂食)
慶祝紀念
情人節