2024-12-14
1924 瀏覽
呢個天氣最適合打邊爐今次就試下一人一鍋既泰式火煱我地揀咗 set C澳洲產M6和牛,包括120分鐘活蝦放題,牛除咗澳洲M6和牛,仲有牛胸爽,牛舌係必食。火鍋配料有好多選擇,竟然有萵荀同魔芋! 打邊爐外仲有熟食都係任食,青木瓜沙律,無骨鳳爪沙律,沙嗲猪肉串,炸豬皮,海南雞,泰式炒大頭蝦等,種類都好豐富。甜品都係,有雪糕雪條之外,點少得泰式甜品-千層糕同椰汁糕。120分鐘真係唔多夠。📍呢個天氣最適合打邊爐今次就試下一人一鍋既泰式火煱我地揀咗 set C澳洲產M6和牛,包括120分鐘活蝦放題,牛除咗澳洲M6和牛,仲有牛胸爽,牛舌係必食。火鍋配料有好多選擇,竟然有萵荀同魔芋! 打邊爐外仲有熟食都係任食,青木瓜沙律,無骨鳳爪沙律,沙嗲猪肉串,炸豬皮,海南雞,泰式炒大頭蝦等,種類都好豐富。甜品都係,有雪糕雪條之外,點少得泰式甜品-千層糕同椰汁糕。120分鐘真係唔多夠。
今次就試下一人一鍋既泰式火煱
火鍋配料有好多選擇,竟然有萵荀同魔芋!
📍呢個天氣最適合打邊爐
今次就試下一人一鍋既泰式火煱
火鍋配料有好多選擇,竟然有萵荀同魔芋!