2022-09-09 10 瀏覽
有一次做完嘢0係佐敦 就同一個同事一齊食個快靚飯諗住求其食啲嘢 見到一間裝修唔算太華麗又好貼地嘅漢堡包店 望望餐牌 又唔算話太貴 就入咗去食餐牌上面嘅漢堡都幾有特色 價錢又唔算話太貴 因為我本身唔食芝士嘅 我就嗌咗一個冇芝士嘅鵝肝漢堡 而我朋友就帶咗一個正常嘅芝士鵝肝漢堡 再加一份洋蔥圈同番薯薯條個鵝肝漢堡 鵝肝雖然唔係話好大件好厚身 但係好有鵝肝嗰種油味 我最欣賞嘅係 價錢雖然唔貴 個漢堡牛肉有成一吋咁厚 咬落去啖啖肉 啲汁仲不停咁流 口感超級豐富 而個洋蔥圈 炸粉一啲都唔厚 咬落去好脆身 真係會食唔停 服務態度都好值得嘉許 我哋用咗半個鐘就食完 然後坐咗喺度傾偈 服務員好貼心咁幫我哋收拾枱面 等我哋坐得舒服啲去傾偈 就算坐左個幾兩個鐘佢都冇趕我哋走 店員超級Nice下次我都會再同朋友去食過 始終價錢同地點都比較方便 味道同服務都不錯
有一次做完嘢0係佐敦 就同一個同事一齊食個快靚飯