餐廳: 燒肉LIKE (新都會廣場)
資訊:

2024-02-28 1451 瀏覽
🥰又想食燒肉又想食韓式拌飯!行過見到呢間嚟自日本東京嘅一人燒肉專門店燒肉LIKE有晒。雖然我唔係一個人,但一人一個爐燒肉真係好好,事關我好唔鍾意👦🏻燒肉燒5秒就夾晒出嚟話食得😑我鍾意燒耐啲熟晒🤣自己燒自己食最好😎·🦐醬油味虎蝦配韓式拌飯套餐($188)最新出嘅期間限定套餐,韓式拌飯好!出!色!好怕有啲拌飯落咗厚重嘅韓式醬料,呢個嘅調味啱啱好~配料有胡麻菠菜、泡菜、木魚絲、紫菜碎同生蛋黃,惹味又開胃🤤大大隻虎蝦開邊已經挑走蝦腸,以特製醬油連殼醃,燒完都食到淡淡香醇醬油味。套餐仲包含牛五花及牛板鍵非常豐富。·🐮壽喜燒牛小排&牛五花套餐($142)牛五花肉味濃郁口感軟嫩。牛小排脂肪比例平均。套餐轉了木魚絲紫菜飯,淋上自助醬料好滋味·📍燒肉LIKE @yakinikulikehk 葵芳興芳路223號葵芳新都會廣場1樓112號舖

📍燒肉LIKE @yakinikulikehk
葵芳興芳路223號葵芳新都會廣場1樓112號舖