2021-04-11
想試壽司郎好耐好耐!以為人潮已過 點知都足足等左個幾2個鐘😭究竟...排唔耐隊..值唔值得呢?最推介排名!🥇🥈🥉1. 拖羅蓉軍艦 - 只係$12 食落其實只係中上 但平衡番壽司郎嘅價錢同水準 我決定將佢放第一位!2. 三文魚忌廉芝士 -第一次見呢個組合 就即刻try try 佢 估唔到又幾match 鐘意cream cheese 嘅話一定要試下 不過有小小搶左三文魚味 3. 烏冬! 係咪好出奇呢 居然係烏冬! 因為好夠熱 食食下壽司黎個烏冬好暖胃 同埋好香鏗魚味 4. 薯條🍟 好抵好抵食嘅薯條 同埋!好好味 雖然佢嚟係我最愛嘅粗薯 但佢表面嘅味粉再加熱辣辣嘅薯條 不錯不錯 伏 唔好叫系列 1. 海膽食落苦架 係苦架!2. 中拖羅佢黎到係鮮紅色嘅 我有小小懷疑自己係咪叫錯左吞拿魚 食苦同吞拿魚冇分別 但收拖羅錢3. 拖羅蓉忌廉芝士唔知點解咁配法又好鬼鹹😫
以為人潮已過 點知都足足等左個幾2個鐘😭
究竟...排唔耐隊..值唔值得呢?
最推介排名!🥇🥈🥉
1. 拖羅蓉軍艦
2. 三文魚忌廉芝士
3. 烏冬!
4. 薯條🍟
伏 唔好叫系列
1. 海膽
食落苦架 係苦架!
2. 中拖羅
3. 拖羅蓉忌廉芝士